tisdag 21 april 2009

Örebro Stadsbibliotek väljer CS Library!

Efter en mycket noggrann utvärderings- och beslutsprocess har Örebro kommun och stadsbibliotek valt att satsa på CS Library som webbplattform för kommunens bibliotek!

Örebro har under flera års tid arbetat med att förbättra dialog och samverkan med kommunens medborgare genom en målmedveten satsning på webben. CS Library kommer nu att bli en integrerad del i orebro.se (byggd i Site Vision), vilket möjliggörs av den öppna arkitekturen i CS Library.
Barnens Bibliotek (www.barnensbibliotek.se) och Örebro stadsbibliotek kommer också att inleda ett samarbete som syftar till att göra Örebros barnböcker tillgängliga i Barnens Bibliotek.
"Vi har haft en mycket konstruktiv och trevlig dialog med Teknikhuset under upphandlingsprocessen och är mycket förväntansfulla inför att komma igång med CS Library", säger Ulf Bolander, IT-bibliotekarie i Örebro.
För mera information, kontakta:
Ulf Bolander, telefon 019-21 61 93, e-post ulf.bolander@orebro.se eller Agneta Larsson, telefon 019 - 21 57 18, e-post agneta.larsson@orebro.se på Örebro Stadsbibliotek
Rey Langels på Teknikhuset, telefon 070-568 42 01, e-post rey.langels@teknikhuset.se,
Läs mer på :
www.cslibrary.se

Inga kommentarer: